Nem mindennapi rekordra készülnek október 17-én a budai 57 Restaurantban: megszervezik Budapest legnagyobb együtt kávézását. A kávét az étterem állja, csak a kedvenc bögrénket kell magunkkal vinnünk.

A kampány célja a kávézás népszerűsítése és egy rekord felállítása is: legtöbben kávézzanak együtt egy időben Budapesten. Az eseményre több mint 400-an jelentkeztek az esemény Facebook oldalán.

Különleges kávézásra invitál október 17-én délután 5 órára az 57 Restaurant. Minden budapestit várnak egy csésze forró kávéra csütörtökön délután. A fekete élénkítőt az étterem adja, a résztvevőknek csak saját, kedvenc bögréjüket kell magukkal hozniuk, amelybe amerikai kávét töltenek. Kevesen tudják, de az amerikai kávé tartalmazza a legtöbb koffeint, a legkevesebb pedig a mostanság népszerűnek számító ristrettóban van. Az eseménnyel a kávézást szeretnék népszerűsíteni.

A művészeti pályázat beadási határideje október 31-én jár le. Aki nem csak az illatát és az ízét élvezi a fekete élénkítőnek, annak még nyitott a lehetőség: főzött kávéból vagy kávébabból képet, szobrot vagy egyéb művészeti alkotásokat is várnak a kiírók. Az 57 Restaurant nem csak művészek, hanem amatőr műkedvelők és vendégek pályamunkáit is várja. Alkotásaikat többek között a Réz András és Nánási Pál alkotta zsűri bírálja majd el, novemberben pedig kiállítást szerveznek a pályaművekből az étteremben.




 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés