Az igazi ínyencek először kóstolhatják meg az iparművészek által kreált, egyedi tervezésű, Art Collection üvegek tartalmát, amelyekben évekig érlelődött a pálinka.

Ezúttal külön helyet alakítanak ki az édességkülönlegességeknek. A tavasszal nagy sikert aratott Lady Levender bonbonokba ezúttal Márton és lányai pálinkák kerülnek, de a békési párlattal töltött Szamos bonbonoknak és a pálinkás macaronoknak, ennek a magyar-francia desszertpárosításnak is nagy sikert jósolnak. Hasonlóképpen a békési szilvalekvárral töltött papucsnak, az ágyas málna pálinkával ízesített étcsokoládénak, és a mézes körte likőrrel megbolondított fehér csokoládénak.

Ismét elindul a nagy sikert aratott blendelő kurzus, ahol az érdeklődők és elkészíthetik saját párlatukat, amelynek ízét, illatát és alkoholfokát is maguk állíthatják be.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés