5 nap, több mint 17000 látogató, 55 árus, 28 koncert –sikerrel zárult a 11. Gyógy-Bor Napok és Büki Gasztrofesztivál.

Forrás: turizmus.com

Július 20-24. között 8 pincészet 21 bora várta a látogatókat, köztük a Tornai Pincészet Fesztivál és Bük Város Bora címet elnyert Somlói Zenitje is. A fő színhely mellett hagyományosan a bükfürdői Fürdő Étterem is becsatlakozott a rendezvénybe, ahol szintén kiváló borokat kínáltak a mádi Holdvölgy Pincészet jóvoltából.

A kulináris jelleget erősítette, hogy az idei évben debütáló Gasztrószínpadon önálló műsorszám keretében készítették el kedvelt fogásaikat a régióhoz, megyéhez, illetve Bük városhoz kötődő, ismert alkalmi- és profi séfek.

A fürdő vonzereje igazi családi programmá emelte a rendezvényt, így akár több tartalmas napot eltölthettek fürdőzéssel, a délután gyermekfoglalkoztatók, a történeti és kézműves játszóház kreatív programjaival, a Történelmi Udvar és a Gasztro színpad főzőshow-in, valamint koraestétől három zenei színpad koncertjein. A két nagyszínpad, a Bük és Bor színpad a hazai popzene élvonalát vonultatta fel, valamint megyei tehetséges zenekaroknak is fellépési lehetőséget adott. A Fürdő Étterem Jazz-Blues Udvara az intimebb, éttermi környezetbe simuló zenékkel várta vendégeit.




 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés