2014. február 9-én és 10-én Melbourne-ben zajlott az évről évre megrendezett TopShelf ausztrál italkiállítás és vásár. A minőségi italokat bemutató eseményen az MT Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága (AMC) az Ausztráliában értékesítő Hungarian Goods Ltd. társkiállítójaként vett részt.

A magyar standon a Tokaj Kereskedőház, illetve a szekszárdi Ferger-Módos pincészet borait, valamint nyolc magyar pálinkaház termékeit mutatták be. A vasárnapi közönségnapon jelentős számú látogató kereste fel a vásárt. A pálinkákat kivétel nélkül minden látogató egyedi terméknek minősítette. Hasonlítani szerették volna valamihez, de sehogy sem sikerült, köszönhetően annak, hogy az italok kizárólag gyümölcsből készültek.

Hétfőn az éttermek, bárok, szállodák, viszonteladók képviselői, illetve bármixerek vettek részt a rendezvényen. A pálinka szakmai bemutatkozása is sikeresnek bizonyult: ezen a napon is rengetegen ismerkedtek a sosem látott és ízlelt itallal. A pálinka a kiállítás üdítően új színfoltja volt a jól ismert tequila, whisky, illetve vodka után. A szakmai napon egyórás bemutatót is tartottak a termékekből, ahol különböző attrakciókkal fokozták a hangulatot. A pálinkát koktélok alkotóelemeként is népszerűsítették, ezért egy Ausztráliában híres bármixer magyar termékekből készített koktélokat, amelyek szintén nagy sikert arattak. A koktélok alkotóelemei között mézes bodzából, áfonyából, barackból, almából, szilvából készült pálinka, és konyakos meggypálinka is szerepelt. A bemutatott termékek csomagolása és címkézése mind a szakmai, mind a közönségnapon elnyerte a közönség tetszését. A sikeres magyar bemutatkozásnak köszönhetően várhatóan több partnerrel kezdődnek meg a tárgyalások a közeljövőben.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés