Novemberben újra Kézműves Magyar Ízek Vására

Novemberben újra Kézműves Magyar Ízek Vására - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Novemberben újra Kézműves Magyar Ízek Vására

A februári nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel november 18-20. között ismét megrendezik a Kézműves Magyar Ízek Vásárát a budapesti Millenárison, amely számos újdonsággal várja a magyar ízek kedvelőit. A Vásár eddig sosem látott kezdeményezés csúcspontja is lesz: hazánkban először, a szervezők a vásárlókkal együtt kóstolóturné keretében keresik Magyarország kedvenc ízeit. Az ízmustra a hamarosan megnyíló Kézműves Magyar Ízek Nagykereskedésből indul október 27-én.
A novemberi Vásáron a már megismert magyar ízek mellett olyan újdonságokat fedezhetünk fel, mint a vízibivaly szalámi, a faszenes, tufapincében érlelt sajt, vagy a homoki fehérszarvasgombás sárgadinnye lekvár. A több mint 100 termelőnek az első vásárhoz hasonlóan, most sem kell helypénzt fizetnie. A magyar- és az erdélyi termelők mellett idén újdonságként Felvidékről, Szlovéniából és a Vajdaságból is várnak kiállítókat.
A több mint ötezer íz közül egy kóstolóturné keretein belül keresik Magyarország kedvenc ízeit. A szavazatokat nemcsak a vásáron, hanem egy többhelyszínes kóstolóturné alatt gyűjtik majd össze, amely a Kézműves Magyar Ízek Nagykereskedés nyitásával kezdődik. Az első ízmustrára kóstolónak bárki jelentkezhet a Kézműves Magyar Ízek facebook oldalán (www.facebook.com/magyarizek).
A vásár szervezőinek fő célja, hogy hatékonyan segítsék a magyar termelőket, hiszen évente 550 milliárd forintot költünk a vásáron kapható termékekre, de ennek csak egy része marad a magyar termelőknél.
Újdonságként az 1900 forintos jegy árából 500 Ft-ot le lehet majd vásárolni az október végén nyíló Kézműves Magyar Ízek Nagykereskedésben (1033 Budapest Szőlőkert ut 4/B).
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés