Forrás: turizmus.com

Az Alpok leggyorsabb főzőtanfolyamával csábítják a téli sport szerelmeseit a karintiai Nassfelden.

Az Ausztria 10 legkedveltebb sírégiója között tartott, összesen 110 kilométernyi sípályát magáénak tudó Nassfeld izgalmas programmal rukkolt elő az idei télre is: a vendégek péntekenként a Millennium-Express sífelvonó kabinjában átfogó, villámgyors főzőtanfolyamon vehetnek részt.

A felvonó a tröpolachi völgymegállóból 17 perc alatt, mintegy 1300 méteres szintkülönbséget legyőzve szállítja fel az utasokat a közel 2000 méter magasan található Madritsche megállóig. Hogy a feljutás ne legyen unalmas, arról két chef, Chiara és Christopher gondoskodik. A vendégek szeme láttára és azok közreműködésével olyan karintiai gasztronómiai gyöngyszemeket varázsolnak, mint például a különleges, házi túróval töltött alpesi tészta, a Kasnudeln. A program természetesen a kóstolót is magában foglalja, a recept mellett egy titkos fűszercsomagot is magukkal vihetnek a résztvevők.

A régió részben magyar nyelvű weboldala: http://www.nassfeld.at/hu




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés