Budapesti Pálinkafesztivál 2013

Időpont: 2013. május 16-19.




A Budapesti Pálinkafesztivál a belvárosba költözik. 2013. május 16-19. között ÚJ HELYSZÍNEN a Belvárosban, az Erzsébet téren kerül megrendezésre a Budapesti Pálinkafesztivál immár 8. alkalommal. Harmadik éve kiválasztják az Év Pálinkáját is, 2013-ban a szilva és a barack után a meggy kerül sorra.

2013 a meggy éve lesz a Budapesti Pálinkafesztiválon, amelyen a hamisítatlan magyar gyümölcsből készült pálinkák és a meggyes ételkülönlegességek kapják a kiemelt szerepet. Május 16 és 19 között ismét a belvárosban, az Erzsébet téren nyitja meg kapuit a tavaszi, gasztronómiai rendezvény, közel négyszáz párlattal, huszonöt kiállítóval és az Év pálinkájával. Az elmúlt évek nagy kedvencét, Magyarország pálinkafőzőinek közös blendjét először a Budapesti Pálinkafesztiválon kóstolhatja meg a közönség.

Folytatódik a Budapesti Pálinkafesztivál népszerű tematikus sorozata és a hagyományt öregbítve, a szilva és a barack után idén a meggy kapja a kitüntetett szerepet a rendezvényen. A csonthéjas gyümölcs igazi hungarikumnak számít, amelynek jó néhány változatát csak Magyarországon nemesítették, így a fürtöst- és a cigánymeggyet. A fajtákból készült egyedi párlatokat május 16 és 19 között kóstolhatják meg a látogatók az Erzsébet tér parkjában, ahol, mint minden évben, díszdobozba kerül Magyarország pálinkafőzdéinek közös „munkája”, a legnemesebb meggypárlatokból házasított Év pálinkája.

PROGRAMOK

MÁJUS 16. CSÜTÖRTÖK
18:00 Sena
20:00 Péterfy Bori Love Band

MÁJUS 17. PÉNTEK
18:00 Belmondo plays Beatles
20:00 Intim Torna Illegál

MÁJUS 18. SZOMBAT
18:00 Zséda
20:00 Zsola és a Vad Orchideák

MÁJUS 19. VASÁRNAP
16:00 Babos Gyula | László Attila | Tátrai Tibor Gitár Trió
18:00 Colorstar
20:00 Kéknyúl Hammond Band

INFORMÁCIÓK

Napijegy: 2 000 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Napijeggyel a Rendezvényre belépni a tárgynapon nyitástól (csütörtök-péntek 14 óra, szombat-vasárnap 12 óra) pénztárzárásig lehet, a Napijegy hajnali 2 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra.

Bérlet: 5 500 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Bérlettel a Rendezvényre belépni a teljes nyitvatartási időben, korlátlanul lehet. Kóstoló pohár kizárólag a bérlet megvásárlásakor, egy alkalommal biztosított.

Elővételes bérlet: 2 000 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Kedvezményes bérlet kizárólag a Bónusz Brigádon vásárolható. Bérlettel a Rendezvényre belépni a teljes nyitvatartási időben, korlátlanul lehet. Kóstoló pohár kizárólag a bónusz beváltásakor, egy alkalommal biztosított.

A belépőjegy megvásárlásával a látogató elfogadja a rendezvény házirendjét, és tudomásul veszi, hogy a rendezők annak betartását ellenőrzik.

A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük.

A 14. életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják, de csak kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

A belépőjegy megvásárlásakor kizárólag a 18. életévét betöltött látogatók kapnak kóstoló poharat a belépőjegy mellé.

A Rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A Rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket, valamint a taxi-szolgáltatást használd!

Nyitva tartás:
csütörtök: 14-02 óra , péntek: 14-02 óra
szombat: 12-02 óra , vasárnap: 12-02 óra



Forrás: Budapesti Pálinkafesztivál Facebook oldala

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés