Villányi BorZsongás Fesztivál 2013

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Villányi BorZsongás Fesztivál 2013

Időpont: 2013. május 3 - 5.

A május érezhető illata és a tavaszi zsongás öröme járja át szívünket!
Nagy örömmel tudatjuk, hogy a Villányi borvidéken nyolcadik alkalommal rendezzük meg a BORZSONGÁS FESZTIVÁLT, 2013. május 3-tól 5-ig a Villányi történelmi borvidéken.

Idén is több településen, számos ZSONGÓ BORUDVARBAN várjuk a borvidékre érkező kedves Vendégeinket!

Igazi majális hangulatú, de egyedi hangvételű előadásokban lehet része a nagyérdemű közönségnek, melyre sehol másutt még nem volt példa.

Már a programok sokszínűségétől is zsong a tavasz!

Műfajok szerint: blues, jazz, rock'n'roll, komolyzene, népzene, stand up comedy és egyéb könnyűzenei koncertek, bulik, cigányzene, magyar táncház és latin tánctábor.
Kézműves és gyermek foglalkozások, lovas kocsikázás, állatsimogatás.
STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMISÉG gasztronómiai randevúja a közönséggel
Kézműves csokoládé kóstolás és készítés
Nagy kirándulások és vezetett túrák a Villányi borvidék dűlői között.
Májusfa kivágása, díszítése, állítása.
Villányi borvidéki stifolder verseny
Lesz grillező verseny, borásztalálkozó és természetesen nagyszerű villányi borok, gasztronómiai különlegességek várják vendégeinket!

A TELJES 2013-AS PROGRAM...

Péntek - 2013. május 3.
Nótaszó, táncház, grill terasz, harmonikás, " Vidéki Éttermiség" jótékonysági VIP gálavacsora,  bluse, rock, country, pincelabirintus járás, tánctábor és borkóstolók egy csokorban, a Borzsongás nyitó napján, pénteken.. BŐVEBBEN>>>

Szombat - 2013. május 4.
Árvalányhaj túra, grill terasz, exkluzív ételkülönlegességek, Stílusos Vidéki Éttermiség és helyi termékek bemutatója, Piknik-a tavasz ízei, Comis bemutató, kerti party, kézműves mesterségek, tánctábor változatos stílusokban, Pannon Filharmonikusok Zenekara,  és borkóstolók minden mennyiségben. Igazi majális! BŐVEBBEN>>>

Vasárnap - 2013. május 5.
Májusfa állítás, szőlőbejáró, kétkulacsos gyalogtúra Palkonya és Kisharsány között, piknik, olvasóliget, biciklizés a dűlőkben, grill terasz, Vörös-Fehér BorÁsz labdarúgó mérkőzés, tánctábor, gyerek programok és sok- sok bor és élmény! BŐVEBBEN>>>

A pincészetek közötti jól érezhető összefogás, ami már annyi vendéget vonzott eddig is a Villányi borvidékre, ismét tárt pinceajtókkal és kedves vendégművészekkel hívogat!

A helyszínek közötti közlekedést külön buszjárattal (ZSONGÓJÁRAT) segítjük, kilenc település (Harkány, Villány, Villánykövesd, Siklós, Kisharsány, Palkonya, Kisjakabfalva, Csarnóta és Túrony) között.

A kedvenc borát mindenki maga választja, de a legügyesebb „BorÁszok” közül vajon ki fog nyerni a FehérborÁszok kontra VörösborÁszok focimeccsen?

Szerintünk itt mindenki nyerni fog!

VÁRJUK SZERETETTEL! ZSONGJUNK EGYÜTT!

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés