Budai Levesfesztivál 2013




Időpont: 2013. április 26-28.

Lesz itt krokodil leves, meg persze kenguru is, de húsleves is, csak éppen sokféle, új és régi értelmezésben. Manapság a leves reneszánszát éli, egyre-másra nyílnak a levesbárok, ezért is remélik a szervezők, hogy sokan látogatnak el az első Budai Levesfesztiválra, április 26-28. között, a Mammut II. felszíni parkolójába.

Több mint nyolcvan kiállító, majd százféle készítményét kóstolhatják meg az érdeklődők. A háromnapos rendezvényen a szervezők színes programokkal, többek között leveskészítő kurzussal várják a kilátogatókat.
A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség égisze alatt szervezett fesztiválon felvonulnak a legjobb hazai és nemzetközi levesek, összesen mintegy százféle különböző recept szerint megfőzve. A Budapesti Halfesztivál sikerére való tekintettel újabb igényes és élvezhető gasztronómiai eseményt tervezünk, ez alkalommal egy jelenleg nagyon divatos és reneszánszát élő téma köré. Célunk, hogy a Budapesti Halfesztivál után, melyen több mint 60 ezer látogató vett részt, ismét egy új és hagyományteremtő fesztivált hozzunk létre.



Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés