Dinnyefesztivál Medgyesegyháza 2011

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Dinnyefesztivál Medgyesegyháza 2011

Időpont: 2011. augusztus 5 - 7.

Városunk, Medgyesegyháza az idén immár tizenhetedik alkalommal rendezi meg az országos hírnevű DINNYEFESZTIVÁLT 2011. augusztus 5-6-7-én. A képviselő-testület és a rendezvényt szervezők nevében köszönjük az érdeklődést, előre is kívánunk kellemes kikapcsolódást, önfeledt szórakozást, érezzék jól magukat nálunk!
Medgyesegyháza dinnyetermesztési hagyományai több évtizedre nyúlnak vissza. Településünk és térsége mára a hazai termesztés piacvezető szereplője lett, a görögdinnye exportmennyiségének jelentős hányada is helyi gazdák keze közül kerül külföldre.
Ami a munkában összeköti az itt élő családokat, okot ad a közös ünnepre is. Annak idején hagyományteremtő szándékkal, Dél- békésben elsőként, de a megyében is úttörőként rendeztünk fesztivált.
A Dinnyefesztivál iránti érdeklődés azóta is töretlen, az évek során alkalmanként tízezrek fordultak meg településünkön az ország minden szegletéből, de határainkon túlról is.

Mit is jelent Nekünk, medgyesieknek ez az esemény?

Elsősorban közösséget, az összetartozás kifejezésének igényét. Választ arra, hogy miként őrizhető meg az együttlét öröme. Kihívást, hogy folyamatosan meg tudjuk mutatni magunkat. Nyitottságot a világ dolgai iránt.

Jöjjenek el hozzánk családtagjaikkal, barátaikkal együtt és fesztiváli látogatóként legyenek Önök is részesei háromnapos programunknak, tapasztalják meg a helyiek vendégszeretetét!

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés