Vodka férfiaknak




Maximális férfiasság a Maximustól

Autózás vagy vasalás? Kerékcsere vagy hidratálás? Vajon melyek jellemzőek inkább a mai férfiakra? Első hallásra azt mondanánk, az előbbiek. De nem! A felmérések megdöbbentő eredményei szerint a XXI. századi teremtés koronái inkább vasalnak és hidratálnak… Tényleg jól van ez így? A Maximus Vodka a valódi férfiasság visszaszerzése mellett kampányol!

Bár gladiátorokat ma már csak filmekben láthatunk, az erőt és biztonságot sugárzó férfipéldát még mindig igénylik a nők. Egyre több felmérés mutatja a szomorú tényt, hogy azok az erények, amelyek a római kori harcosokat jellemezték, a modern kor fiatalemberei között egyre kevésbé lelhetőek fel. Októberben a hazai piacra érkező Maximus Vodka azon fiatalembereket célozza meg, akik vissza szeretnék nyerni magabiztosságukat és megmutatni, hogy nem hiába ők a teremtés koronái.

 „A mai világban, amikor úgy tűnik, hogy a klasszikus férfi minta kihalófélben van, mi egy olyan vodkát készítettünk, amely kifejezetten a férfiakat célozza meg. Reméljük, hogy ösztönzőül hat, és fogyasztói rövid időn belül visszaszerzik az őket megillető férfiasságukat. Hisszük, hogy a Maximus inspirálja majd a mai férfiakat, hogy felemelkedjenek és győzedelmeskedjenek” - mondta Purman László, a hazai forgalmazó Brown-Forman country managere.




Hogy a gyártó a Maximus vakmerőségét és erejét hitelesen ábrázolja, a világhírű amerikai festőművészt, Mort Kunstlert bízta meg a márka arculatának, kreatívjainak kialakításával. Kunstler ma 84 éves és még mindig nagyon sikeres – annak ellenére is, hogy eszében sincs digitális technikát alkalmazni. Olajfestményein feltűnő színekkel, mesterien ábrázolja a vészhelyzetben győzelemért küzdő hősöket, akik csak úgy lehetnek sikeresek, ha összeszedik bátorságukat és bevetik minden férfiasságukat.

Ez az erő és magabiztosság jellemző a Maximusra, amelyet szupertiszta lepárlási folyamat által tökéletesítenek. A klasszikus, színtiszta vodka aromája igazán merész, fűszeres, csípős karaktere pedig a benne fellelhető feketebors jegyeknek köszönhető.

 A Maximus Vodka márkatulajdonosa a Brown-Forman Corporation, olyan prémium szeszmárkák gyártója és forgalmazója, mint a Jack Daniel’s, a Southern Comfort és a Finlandia Vodka.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés