Turisztikai kínálat a Borfesztiválon látogatóinak

Turisztikai kínálat a Borfesztiválon látogatóinak - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Turisztikai kínálat a Borfesztiválon látogatóinak

2010. szeptember 8. és 12. között rendezik meg, immáron 19. alkalommal a Budavári Borfesztivált (korábbi nevén Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivált).

A Magyar Turizmus Zrt. és a Borkultúra Kft. együttműködésének köszönhetően, a Fesztiválok Évében a Zrt. kiemelt promóciót biztosít az eseménynek.
A tavalyi évhez hasonlóan, idén is önálló standon várja azokat, akik a kiváló borok mellett Magyarország gyönyörű vidékeinek megismerésével is szeretnék csillapítani (tudás)szomjukat.
A 2009. évi tapasztalatok azt mutatták, hogy a Borfesztivál látogatói szívesen tájékozódnak borkóstolás közben hazánk kulturális turisztikai kínálatáról. Nem csupán a bortérképeknek, gasztronómiai ajánló kiadványoknak volt sikere az egy évvel ezelőtti rendezvényen, hanem szép számmal fogytak a különböző fesztiválnaptárak, ajánlati katalógusok és a régiós imázskiadványok is. Az MT Zrt. szerdától vasárnapig a 2. számú standon, a Halászó fiú teraszon várja az érdeklődőket, ahol a játékos kedvűek hasznos ajándékokat is nyerhetnek a borturisztikai kvízjátékkal.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés