A vendéglátóhelyek és a nagyközönség pozitív visszajelzései alapján a Magyar Turizmus Zrt 2016-ban immár 11. alkalommal szervezi meg néphagyományra épülő, keresletélénkítő gasztronómiai akcióját, a Torkos Csütörtököt 2016. február 11-én.

Forrás: turizmus.com

Az idei Torkos Csütörtök – amely a Magyar Turizmus Zrt. tematikus évének, a Gasztroélmények Évének a nyitánya is lesz egyúttal – idén a nagyközönség tervei és szavazatai alapján új, minden eddiginél szerethetőbb arculattal büszkélkedhet. Mindemellett a feltételek is részben megváltoznak: az étterembe járás, a gasztronómia és az új ízek kipróbálásának népszerűsítésére létrehozott Torkos Csütörtökön nem lesz kötelező a vendéglátóhelyeknek az alkoholtartalmú italokra ötven százalékos kedvezményt adni. Minden másra továbbra is 50%-os kedvezményt kell nyújtani a csatlakozó szolgáltatóknak. (A feltételtől pozitív irányba természetesen eltérhetnek, vagyis továbbra is nyújtható az alkoholtartalmú italokat is magában foglaló teljes számla végösszegéből 50%-os kedvezmény, de ez nem kötelező.) A Magyar Turizmus Zrt. idén kiemelt figyelmet fordít a szabályok maradéktalan betartására, hogy mind a vendégek, mind a vendéglátóhelyek elégedettsége a lehető legmagasabb fokú legyen.

A csatlakozó vendéglátóhelyek idén is különféle beszállítói kedvezmények közül választhatnak majd, illetve újdonságként lehetőségük lesz részt venni egy online kiadványban, melynek címe „Mi kerül az asztalra Torkos Csütörtökön?”. A Magyar Turizmus Zrt. minden lehetséges eszközével kommunikálja a csatlakozó vendéglátóhelyek listáját a nagyközönség felé.

A regisztráció február 9-én 18 órakor zárul. A legkorábban csatlakozó vendéglátóhelyek listája 2016. január 19-től már megtekinthető, és folyamatosan bővül, így érdemes mihamarabb jelentkeznie a vendéglátóhelyeknek.

A regisztrációs ív, a részt vevő vendéglátóhelyek listája és minden egyéb információ a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon megtalálható.

 

A csatlakozás feltételei

Az akcióhoz csatlakozott vendéglátóhely vállalja, hogy

Az akcióhoz csatlakozni kívánó vendéglátóhely a regisztrációval a „Csatlakozás Feltételeit" elfogadja!

Kizárások: azon éttermek jelentkezését, amelyek ellen a korábbi években jogos panasz merült fel, és az ügy nem zárult mindkét fél számára kielégítő módon, az MT Zrt. elutasíthatja.

A regisztráció 2016. február 9-én, 18 órakor zárul!




 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés