Szeptember 5-7. között ismét megrendezi a 14. SzeptEmber Fesztet a Hotelinfo Kft. Az elmúlt sokéves hagyománynak megfelelően most is programokkal, különleges ízekkel és fergeteges koncertekkel várják a látogatókat.

A Pörköltek Terén több mint 30 féle pörköltből kóstolhatnak és több mint 10 féle köretből és savanyúságból választhatnak az ínyencek. A kínálatban szerepel pl. a szürkemarhapörkölt, a birkapörkölt, a vaddisznópörkölt, a kakashere pörkölt, a csülökpörkölt, a pontypörkölt, de vegetáriánusok számára is lesz zöldségpörkölt. Aki a saját receptjében bízik a legjobban, az jelentkezhet a Pörköltfőző Versenyre, ahol az általa készített pörköltről a szakmai zsűri mondja el a véleményét.

A 3 nap alatt, több mint 100 koncerten a pop, rock, metál, jazz zene jeles képviselői lépnek fel. Fellép többek között Nagy Feró és a Beatrice, a Napoleon Boulevard, Rácz Kati, Animal Cannibals, Siska Finuccsi, Ganxsta Zolee. Bemutatkoznak a Magyar Dal Napja fővárosai egy-egy zenekar képviseletével: Karmapirin zenekar Papp Szabival (Supernem), Happy Dixieland Band, Karak zenekar, Herczeg Flóra és Pribojszki Mátyás Band.

Mindeközben gyönyörködhetnek a Tuningautó Találkozón bemutatott autókban, a HANGMESTER.HU NEMADOMFEL Faluban játékos keretek között ismerkedhetnek a sérült emberek mindennapjaival, az Egészségligetben életmód és táplálkozási tanácsadáson és bemutatókon vehetnek részt, a Bababirodalomban kipróbálhatják a baba-mama jógát, a ringatót, a Bringa Bázison az ügyességi bemutatókon kívül lesz kerékpártároló és szerviz, ahol az apróbb javításokat is elvégzik.

Szeptember első hétvégéjén a Népligetben a gasztronómiai és szórakoztató programok sokszínűsége fogja elvarázsolni a látogatókat!

A BKIK-val történt együttműködés keretén belül a Múltidéző Piactér is megszervezésre kerül, melynek látogatói – a nevéhez hűen – egy igazi vásári forgatagban találhatják magukat. Találkozhatnak tűzzsonglőrökkel, gólyalábasokkal, megismerkedhetnek a kereskedelem hagyományaival, múltidéző mesterségekkel, sőt akinek kedve tartja ki is próbálhatja azokat. Lehetőség nyílik például nyilat vagy tarsolyt készíteni, gyertyát önteni, kosarat fonni, de a vállalkozó szelleműek elsajátíthatják az agyagozás, a fafaragás vagy akár a csuhé készítés fortélyait is.

A BKIK színpad programjai között lesznek gyerekműsorok, könnyűzenei koncertek, népzenei bemutatók. A fellépők között lesz Somló Tamás, a Budapest Ragtime Band, a Kerekes Band, a Zanzibár együttes, DJ Dominique és a Blues B.R.Others Show is.

Részletek: www.szeptemberfeszt.hu

Forrás: turizmus.com




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés