Ökofesztivállá nőtte ki magát a nyár legvidámabb egészségközpontú programja, a július 22–24. közötti Krisna-völgyi búcsú.

Forrás: turizmus.com

Idén huszonegyedik alkalommal várja a felhőtlen, füst- és alkoholmentes, abszolút családbarát időtöltésre vágyó látogatót a Krisna-völgy.

A Krisna-hívők idei kiemelt témája a környezetvédelem, ezért a búcsúban is számos természetbarát, ökomódszerrel és praktikával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, bepillantva a Krisna-hívők mindennapi életvitelébe.

Az elbűvölően szép környezetben, változatos programjaival a búcsú minden korosztálynak maradandó élményt jelent. Gyermekeknek pantomim-tanítás, Noé Állatotthon kisállat simogatója, sütés tandoori kemencében, vegán fagylalt, frangipáni virágkiállítás és vásár, Öko Porta és még sok érdekesség.

A rendezvény kiemelkedő eseménye a védikus-indiai esküvő, amelyre a leendő párok minden érdeklődőt szeretettel várnak. És nem maradnak el a már megszokott programok sem: a Valóságshow-sátorban kipróbálhatjuk, milyen „krisnásnak” lenni. A nagyszínpadon egymást követik a zenés-táncos produkciók, jóga- és kung-fu bemutatók. Ezeken kívül íjászat, lovas hintós kocsikázás, sok-sok egyéb gyermekprogram közül lehet még válogatni.

A hölgyeknek indiai ruhabörze, kézművesek utcája, trópusi növények vására és fűszerhasználati tanácsadás is lesz ájurvédikus alkattípus szerint. Az étteremsátrakban idén is megízlelhetik az indiai, a mediterrán és a magyar konyha vegetáriánus fogásait, vasárnap pedig Kövi Szabolcs fuvolaművész ad koncertet.

Időpont: 2016. július 22–24.

Helyszín: Krisna-völgy, Somogyvámos, Fő u 38.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés