< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Kedvezményes bor és gasztroturisztikai ajánlatok országszerte

Kedvezményes bor és gasztroturisztikai ajánlatok országszerte - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It




Kedvezményes bor és gasztroturisztikai ajánlatok országszerte

Bor és gasztronómia tematikus kampányt indított a Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.  A kampány egyik célja, hogy a lakosságot a még kint lévő üdülési csekkek érvényességi időn belüli beváltására ösztönözze a szálláshelyeken, illetve hogy a SZÉP kártya szálláshelyi felhasználását erősítse a belföldi turizmus élénkítése érdekében.

 

 

Az egészen november közepéig zajló intenzív kampány során különböző, bor és gasztronómiához kapcsolódó akciós ajánlatok közül válogathatnak a belföldi utazók, melyeket az akcióban részt vevő több mint 80 szálláshely biztosít. Az utazóközönséget a „Lesz mire emlékezned, ha belekóstolsz itthon az őszbe!” üzenettel, változatos kommunikációs csatornákon keresztül csábítják hazai bor és gasztronómiai kalandozásra. Az MT Zrt. egy hamarosan letölthető ingyenes mobilalkalmazást is a kampány szolgálatába állít, melynek segítségével különböző vendéglátóhelyek, exkluzív szállásajánlatok és jobbnál jobb hazai bor és gasztronómiai rendezvények közül válogathatnak az érdeklődők.

Bor és gasztronómiával kapcsolatos akciós turisztikai ajánlatok országszerte!

Ősszel is érdemes lesz felkerekedni, és a bor és gasztronómiai kalandozás jegyében belföldi úti célt választani. A Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSzÉSz) által elindított kampány keretében ugyanis országszerte különböző bor és gasztronómiai tematikus akciós ajánlatokat kínálnak az akcióhoz csatlakozott hazai szálláshelyek. A kampányban részt vevő szálláshelyek 2=3 típusú akcióval vagy minimum 10%-os kedvezménnyel várják az utazókat, illetve a csomag mellé a bor és gasztronómiához szorosan kapcsolódó ingyenes pluszszolgáltatást nyújtanak. Az akciós időszak végét a Márton-napi eseményekhez igazítják a szervezők.

A kedvezményes ajánlatok megtalálhatók az MT Zrt. www.itthon.hu honlapján.

Érdemes élni az Üdülési csekk és a SZÉP kártya előnyeivel!

A Magyar Turizmus Zrt. által indított, országos, termékalapú kampányok az év során eddig is folyamatosan buzdították az utazókat az Üdülési csekk és a SZÉP kártya használatára. Az őszi bor és gasztronómiai turisztikai kincseket a figyelem középpontjába állító kampánnyal az MT Zrt. és az MSzÉSz a lakosságot a még kint lévő üdülési csekkek érvényességi időn belüli beváltására ösztönözi a szálláshelyeken, továbbá erősíteni kívánják a SZÉP kártya szállodai felhasználását is.

A kampány kommunikációs eszközei

A kedvezményes turisztikai ajánlatokra, valamint az Üdülési csekk és a SZÉP kártya előnyeire változatos kommunikációs csatornákon keresztül hívja fel a figyelmet az MT Zrt. szeptember és október folyamán. Belföldi bor és gasztronómiai utazásra csábítanak pl. a nyomtatott sajtóban (országos terjesztésű napi- és hetilapokban, női magazinokban) elhelyezett PR cikkek, hirdetések, továbbá országos és megyei rádiókban sugárzásra kerülő szpotok. Mindezeken kívül online felületek, egy televíziós miniprogram és közterületi hirdetések (országszerte kihelyezett óriás- és city light plakátok, valamint budapesti járműreklám és épülethálók.) is magyarországi bor és gasztronómiai kalandozásra invitálják az érdeklődőket.

Mobilalkalmazással jelentkezik a Magyar Turizmus Zrt.

A nemzeti turisztikai marketingszervezet a szeptembertől november közepéig futó kampány támogatására a mintegy két hét múlva már letölthető, minden platformon futó, ingyenes mobilalkalmazást indít. Több mint 1000 vendéglátóhely, 20-nál is több bor és gasztronómiai fesztivál, majd’ 40 exkluzív szállásajánlat kap helyet a GPS alapú listázást, kiterjesztett valóságot (AR) is kezelő, ingyenesen letölthető mobilalkalmazásban.

A programokról információt, a pozíciójukhoz legközelebbi vendéglátóhelyeket, látnivalókat és szállásokat is könnyen találhatnak majd maguknak a turisták, és útvonalat is tervezhetnek az alkalmazás segítségével.

Az alkalmazás az MT Zrt. lapjának FB oldalán, a facebook.com/elmenyitthon oldalon mutatkozik be, ahonnan QR kód segítségével rögtön le is lehet majd tölteni.

További információk: Magyar Turizmus Zrt.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés