A „Jazz és Bor fesztiválja” idén tizenegyedszer a Balaton partján

A „Jazz és Bor fesztiválja” idén tizenegyedszer a Balaton partján - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

A „Jazz és Bor fesztiválja” idén tizenegyedszer a Balaton partján

Idén július 15. és 18. között rendezik meg a XI. „Jazz és a Bor fesztiválját” a Balaton déli partján. A szervezők célja, hogy a klasszikus nyaralás keretein belül csempésszék a nyaraló vendégek életébe ezt az igényes műfajt.
A július közepén megrendezésre kerülő balatonboglári fesztivál minden este 7 órától várja látogatóit, a koncertek pedig egy órával később, 8 órakor kezdődnek.  A mediterrán hangulatú udvaron esténként két jazz koncert és 4-6 borász várja a látogatókat. A zene mellett az ízek kavalkádját nyújtja a fesztivál jobbnál jobb borok bemutatásával. Ahogy azt a fesztiválozók már az elmúlt években megszokhatták speciális fesztivállogóval ellátott üvegpoharakból kínálják a szőlőből készült nedűt a magas színvonalú zene mellett.
Idén a fellépők között szerepel többek között az Oscar Hanson Trio, a Babos Projekt Special, a Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duó, valamint a Modern Art Orchestra is. A koncertek és borkostolók mellett a fesztivál ideje alatt a Művelődési házban Kiss Attila András Jazz Portrék kiállítása is megtekinthető.  14 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes és az apróságokat játszósarokkal is várják.
A XI. "Jazz és Bor fesztiválja" vonzerejéhez  tartozik, többek között, hogy a Balaton adta lehetőségek és a környék turisztikai és építészeti nevezetességei, egész napos programcsomagok összeállítását teszik lehetővé.
A fesztivál helyszíne: Balatonboglár, Művelődési ház udvara (Árpád u. 17.) További információ és a részletes program az alábbi oldalon található: http://www.jazzesaborfesztivalja.eu

2010-ben a Jazz és a Bor fesztiválján,  néhány jó bort kínáló borászok, s pincészetek:

Gere Tamás és Zsolt Pincészet -Villány


Hétszőlő-Rákóczi Pince -Tokaj

Pócz Pincészet -Balatonlelle



Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés