A TableFree csapata hatodik alkalommal szervezi meg az Éttermi Napokat, amelynek keretében a csatlakozó vendéglátóhelyek különleges, 3 fogásos menükkel, fix árakkal várják a közönséget.

Február 20-27. között kiváló alkalom nyílik új helyek felfedezésére, új ízek kipróbálására, de a nagy érdeklődésre való tekintettel az asztalfoglalás nagyon is ajánlott!

Az eseményhez idén is Budapest kiváló éttermei – köztük 15 új helyszín – csatlakozott. A 3 fogásos menü ára 3000 vagy 5000 forint. Néhányan az általuk kínált ételeket adják alacsonyabb áron, míg mások speciális fogásokat készítenek erre az eseményre.

Az Éttermi Napokon szinte a világ teljes gasztronómiai palettája képviselteti magát, így csatlakozott többek közt a Le Bourbon, a Millenium Da Pippo, a Peppers!, a Bangkok Thai, az Oleo Pazzo, az Arany Pince, a Spoon, az Almarium, a Ring Café, a Balettcipö vagy éppen a nU Bor.

Az asztalfoglalás feltétlenül ajánlott, és nagyon egyszerű, de csak a www.tablefree.hu/hu/restaurant-days/12 oldalon lehet online foglalni, egy teljesen automatikus és valós idejű foglalási rendszerrel.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés