Újabb boros bemutatkozás Düsseldorfban

Újabb boros bemutatkozás Düsseldorfban - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Újabb boros bemutatkozás Düsseldorfban

Nagy sikernek örvendtek a magyar bortermelők a világ egyik legjelentősebb szakmai rendezvényén, a düsseldorfi ProWein kiállításon.
Az ITD Hungary által szervezett megújult arculatú magyar nemzeti standon, a Wines of Hungary közösségi bor márkanév alatt több mint 100 négyzetméteren 10 egyéni és 3 közösségi kiállító mutatkozott be. Mindösszesen 31 termelõ 96 féle borát és pezsgőjét kóstolhatta meg a szakmai közönség. Az egyik legelismertebb németországi szakkiállításon több mint 3300 nemzetközi pincészet és 36.000 szakmai látogató vett részt.
A magyar standon kiállított termékek lényegében minden hazai borrégió képviseletében ismertették boraink jellegzetes íz világát, amelyet jelentős érdeklődés övezett a neves nemzetközi sommelier-k és kereskedők körében. A közönség figyelmének középpontjában elsősorban a kékfrankos, a furmint és a hárslevelű, míg szélesebb körben a már régóta közkedvelt tokaji édes borok álltak.
Dobos Erzsébet, az ITD Hungary vállalkozásfejlesztési igazgatója elmondta, hogy az Ügynökség már régóta kiemelten támogatja a magyar bortermelők nemzetközi megjelenését és a közeljövőben a stockholmi Vinordic, a londoni London International Wine and Spirit Fair valamint a bécsi Vievinum kiállítás keretében segíti külpiaci ismeretséghez a hazai borászokat.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés