Bográcsfesztivál Siójut 2011

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Bográcsfesztivál Siójut 2011

Időpont: 2011. július 16.

Hamisítatlan falusi ízekkel, igazi magyaros ételekkel várja vendégeit a Bográcsfesztivál Siójuton, július 16-án. A bográcsos ételek főzőversenye valódi íz-élményt kínál, az egész napos műsor pedig nagyszerű szórakozást ígér.

 

Ma is nagy örömünkre szolgál, hogy évek óta oly sokan, közöttük Önök is részt vettek településünk legnagyobb rendezvényén, a Siójuti Bográcsfesztiválon!

Az Önök segítségével, aktív részvételével az elmúlt tíz év alatt e rendezvény környékünk egyik legkiemelkedőbb gasztronómiai eseményévé nőtte ki magát, helyet biztosítva családok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek kellemes időtöltésére, kikapcsolódására, főzőtudományának megmérettetésére.

E főzőversenyre és a már megszokott egész napos szórakozási lehetőségre önkormányzatunk a továbbiakban is valamennyi érdeklődőnek teret biztosít!

 

Napjaink gazdasági helyzete, az önkormányzatok, egyesületek és a családok anyagi lehetőségeinek változása miatt azonban fontosnak tartjuk, hogy a főzőverseny, ill. a rendezvényen való részvétel feltételein könnyítsünk, módosítsunk.

Így, más néven, de a megszokott helyen és időben, és az előzőeknél is nagyobb szeretettel várjuk Önöket a

Siójuti Sióparty-n       

2011. július 16-án

a siójuti lovarda területén!

Ami módosul:

- a főzőversenyen bárki részvételi díj befizetése nélkül vehet részt;
- a főzők kötelező adagszám felajánlása nélkül, szabadon értékesíthetnek az általuk elkészített ételekből (ehhez a szükséges evőeszközt, tányért, stb. maguk biztosítják);
-
a rendezvény mindennemű támogatás megfizetése nélkül látogatható;

Ami nem változik:

- egész napos kellemes, tartalmas időtöltés kicsiknek és nagyoknak;
-
érdekes, foglalkoztató gyermekprogramok;
-
színvonalas színpadi produkciók;

Kérjük Önöket, amennyiben a főzőversenyen részt kívánnak venni, úgy - a főzőhelyek megfelelő számú kialakítása miatt- részvételi szándékukat 2011. július 13-ig (munkaidőben) jelezzék a 84/355-033 vagy a 20/421-2936 telefonszámon!

Jöjjön el és ismét töltsön egy kellemes napot Siójuton!

Krisztin Endre polgármester



Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés