Nemzetközi Töltött Káposzta-főző Verseny Röszke 2011

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Nemzetközi Töltött Káposzta-főző Verseny Röszke 2011

Időpont: 2011. augusztus 6 - 7.

Idén augusztusban is nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt XXI. Röszkei Falunapok és a XVII. Nemzetközi Töltött Káposzta – főző Verseny színes programsorozatára.
Augusztus 6-án szombaton reggel fogatos és mazsorett felvonulás hívogatja Röszke Község lakóit a rendezvény helyszínére.
10 órától ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét a gasztronómiai megmérettetés. Idén a csapatok nem csak főzésben, hanem játékos vetélkedők formájában is összemérhetik tudásukat. Az elkészült ételek zsűrizését és eredmény hirdetését tombolasorsolás követi, majd a hangsúly a Falunapok ünnepélyes megnyitójára és a kulturális programokra helyeződik. Fellépnek helyi tánccsoportjaink, testvértelepülésünk Végvár község néptáncosai illetve az igazi kuriózumnak számító Röszkei Dívák. A kulturális programok után a szórakozásé lesz a főszerep, hiszen tűzijátékkal és hajnalig tartó utcabállal várjuk a táncos kedvű vendégeket.
Augusztus 7-én vasárnap ünnepi szentmise, XI. Röszkei Falunapi Sakk bajnokság, és Röszkei Térségi Amatőr Fogathajtó verseny várja az érdeklődőket.
Kora délután a gyerekeknek kedveskedünk légvárral, óriáscsúszdával, rekeszmászással illetve számtalan egyéb játéklehetőséggel. A „Gyerekparadicsom” elnevezésű programunkban a kisbabáktól a kamaszokig minden korosztályra gondoltunk így mindenki megtalálja az ügyességének és kíváncsiságának megfelelő játékokat.
A délután folyamán a népszerű Alma együttes koncertjével kedveskedünk kicsiknek és nagyoknak. A Falunapok programsorozatát vasárnap este Rúzsa Magdi élőkoncertje zárja.
Reméljük ebben az évben Önt is vendégeink között köszönthetjük.

Július 25-ig várjuk a töltött káposzta-főző versenyre egyéni főzők vagy max. 3 fős csapatok jelentkezését.
Részletek: www.roszke.hu

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés