Reneszánsza van a vajnak, a vajas íz egyre kedveltebb mind a háziasszonyok, mind a vendéglátósok körében. Az egyik legnépszerűbb élelmiszeripari márka termékbemutatón ismertette a húsvéti sütéshez való újdonságokat.

A sütőmargarinok között érdekesség a vaníliaízű, amely egyesíti a vaj aromáját a vanília kedvelt zamatával. Ráadásul a termékek laktózmentesek, így tejcukor-érzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Ez főleg édes, míg a vajízű variáns sós sütemények készítéséhez ajánlott.

Az egyik új margarin 47 százalékos vajtartalmú és sós változatban is kapható, a hűtőből kivéve azonnal kenhető.

A tájékoztató egy hamarosan nyíló új pékségben-kávézóban-reggelizőben zajlott, ahol a Király utca egyre növekvő hazai és külföldi turistaforgalmának, meg a környékbeli irodáknak köszönhetően bizonyára gyorsan kialakul a törzsvendégkör.

Nem dolgoznak mélyhűtött áruval: helyben sütik a pékek a saját maguk által formázott kifliket, kalácsokat és nyuszi formájú kenyereket – a rendezvény afféle „soft opening" próbának is megfelelt. Nagy sikere volt a retró bundás kenyérnek, amelyet a cég sütőolajával készítettek igazán ropogósra.

A Paninficio de Basilico pékség olasz neve ellenére a magyar áruk és kézműves termékek árusítóhelye is kíván lenni a jövőben.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés