Kávészünet - Közéleti talkshow - 4.5 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
Pin It

Kávészünet
Közéleti talk-show Dicső Anikóval


Kávészünet Dicső Anikó műsora

Szeretettel üdvözlöm a KÁVÉSZÜNET című közéleti talk-show nézőinek sorában! A következő néhány percben szórakoztató, vidám csevejt kínálok Önnek ismert és különleges emberekkel, akik szívesen beszélnek gyermekkori csínytevéseikről,tréfás kalandjaikról, különleges hobbijukról. A KÁVÉSZÜNET kiváló lehetőség az értékes kikapcsolódásra . A műsor exkluzív hangulatát a kellemes helyszín és a közönség garantálja. A televíziós felvételnek személyesen is részese lehet Szegeden a Millennium Kávéházban, nyáron a Millennium Kávéház teraszán a belvárosban, a Dugonics téren. A KÁVÉSZÜNET 25 perces vágott változatát a TiszapART Kultúrális Televízióban láthatják. A pART TV vételkörzete:
Szeged, Hódmezővásárhely,Makó,Klárafalva,Szőreg,Ferencszállás, Kiszombor,Algyő, Deszk. Ez 60 000 háztartást jelent. De az internet segítségével bárhol és bármikor bekapcsolódhat a KÁVÉSZÜNET műsoraiba, amihez kellemes szórkozást kívánok!

Dicső Anikó produkciósvezető

Harsányi Attila

Harsányi Attila

 

Kávészünet - Harsányi Attila from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Kóczián Péter

Kóczián Péter

 

Kávészünet - Kóczián Péter from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Janics Natasa

Kávészünet - Janics Natasa from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Frank Sándor

Kávészünet - Frank Sándor from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Stadler József

 

Szipál Márton fotóművész

Szipál Márton

Szipál Márton egyike a  világ 10 leghíresebb portréfotósainak. 1924-ben született Debrecenben. A II. Világháborúban pilóta volt, ami gyerekkori álmának beteljesülése. Sohasem szeretett volna fotós lenni. 1956-ban kalandvágyból disszidált Amerikába. 40 évig világhírű színészek, királyok, hercegek, milliárdos üzletemberek keresték fel Los Angeles-i műtermében a Sunset  Boulvard-on. Portréfotóiért minimum 500 dollárt kért.
Híres partikat adott, Rolls - Royce-on járt. Bejárta a világot de úgy érzi, Magyarországon van itthon. 1997 óta Budapesten él. 83 évesen, a Kávészünet vendége volt.

 

Juronics Tamás táncművész, koreográfus

Juronics Tamás

Juronics Tamás a szegedi közönség kedvence, 24 évesen alapította a Kortárs Balett Társulatot. A különleges egyéniségű kivételes tehetségű táncos koreográfus számtalan alkotói titkát elárulja a Kávészünet nézőinek. Megtudjuk mit jelent számára a távol -  keleti kultúra? Miért imádja a száguldást? Milyen autói vannak? Mely kérdésekre keresi a válaszokat miközben elkészít 1-1 koreográfiát?

 

 

 

 

 

Kávészünet - Juronics Tamás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Ragályi Elemér filmrendező, operatőr

Ragályi Elemér filmrendező, operatőr

Ragályi Elemér világhírű operatőr a Kávészünetben érdekes kulisszatitkokat árul el a nézőknek az amerikai és a hazai filmgyártás világából. Több mint 35 éves pályafutása alatt
100 játékfilmet, sorozatot, dokumentumfilmet forgatott. Számos amerikai produkcióban bizonyította tehetségét, mégis amint végez munkájával a tengerentúlon, siet haza, Magyarországra. A Kávészünet nézői megtudhatják, hogy Ragályi Elemér miért nem szereti a hollywoodi világot?

 

Lékó Tamás fotóművész

Lékó Tamás fotóművész

Lékó Tamás, a világhírű sakkozó, Lékó Péter bátyja. Gyerekkora összefonódott  Péter különleges életével. Számos kivételes történet, kaland, utazás, tapasztalat köszönhető annak az  életstílusnak, ami a sakkozók világa. Tamás számára, nagy kihívás volt, egy zseni bátyjának lenni, és emellett megtalálni saját útját. Lékó Tamás a fotóművészetben találta meg önmagát. A Kávészünetben kiderül miben tért el a Lékó fivérek gyerekkora a megszokottól, és hogyan éli meg Tamás, öccse különlegességét.

 

 

 

Kávészünet - Lékó Tamás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Varga Miklós rock énekes

Kávészünet: Varga Miklós

Varga Miklós az egyik leghíresebb hazai musical színész. A Kávészünetben elárulja, miért tartja pályafutásának legfelemelőbb alakításának a csíksomlyói István a király előadást? Megtudjuk, hogyan készül fellépéseire. Kiderül milyen családban nőtt fel, és hogyan éli meg az apaszerepet ikerfiaival? Sőt azt is megtudjuk, miért nem Varga Miklós lett az Operaház fantomja?

 

Dr. Lenkei Gábor orvos, író

Kávészünet: Dr. Lenkei Gábor

Dr. Lenkei Gábor, az orvostársadalom kereszteslovagja. Életcélja, az egészségvédelem.  Nem gyógyszerekkel, hanem vitaminokkal veszi fel a harcot a betegségekkel szemben. Hite töretlen az emberi test tökéletességében, öngyógyító képességében. Kivételes egyénisége, kiváló előadó készsége felejthetetlen perceket kínál a Kávészünet nézőinek, és azoknak, akik többet szeretnének megtudni a hosszú élet titkáról.

 

Gyulay Endre - Dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök

Kávészünet: Gyulay Endre és Kiss-Rigó László

Gyulai Endre és dr. Kiss-Rigó László, a Kávészünet című műsor első vendégei voltak. Nem véletlenül, hiszen a Millennium Kávéház a Katolikus Egyház segítségével nyitotta meg kapuit. A kötetlen hangulatú, vidám beszélgetésből sok érdekességet tudunk meg a papi hivatás szépségéről és nehézségeiről. De azt is megtudhatjuk, hogy Gyulai Endre kiskorában miért szökött meg az oviból? Sőt az is kiderül, dr. Kiss-Rigó László hol és mikor találkozott Teréz anyával?

A Kávészünet című műsorról:

KÁVÉSZÜNET  címmel, május 26-án indul útjára Szeged  új közéleti talk-show-ja a TiszapART Televízióban. A beszélgetéseket a Millennium Kávéházban rögzítjük 3 kamerával, közönség előtt - mondja Révész Zsolt a műsor rendezője. Ez egy történetmesélős, anekdotázó,  vidám kvaterka, ahol a meghívott vendégektől a közönség éppúgy kérdezhet, mint az est háziasszonya, Dicső Anikó. Nagy érdeklődés kíséri felvételeket, amelyeket időpontját plakátokon és a médiában előre meghirdetjük. Eddig nyolc adást rögzítettünk. Vendégeink voltak többek közt Varga Miklós rockénekes, Lékó Tamás fotóművész, Ragályi Elemér operatőr-filmrendező. Több neves közéleti személyiséggel folytatunk tárgyalásokat, hogy mikor jönnek el a műsorba - mondja Szécsi Imre a Millennium Kávéház programszervezője. Számunkra nagyon fontos, hogy értékes, igényes kikapcsolódás,  kínáljunk a szegedi közönségnek. A TiszapArt televízió stúdióvezetője, Forró Lajos, örömmel fogadta a közéleti -talk show-t, mivel tökéletesen illeszkedik a kultúrális televízió műsorstruktúrájába. A KÁVÉSZÜNET, a Kultúrszoba elnevezésű műsorsávban lesz látható. "Biztos vagyok benne, hogy sok új néző fog a csatornára kapcsolni, mert szórakoztató, könnyed, vidám beszélgetéseket láthatnak a KÁVÉSZÜNET-ben". Az első adás vendége Gyulai Endre és dr. Kiss-Rigó László, mivel a Millenium Kávéház megalapítását a katolikus egyház kezdeményezte - mondja produkciósvezető, Dicső Anikó.  Aki megnézik a műsort, megtudhatja, hogy a nyugalmazott püspök úr, miért szökött meg kiskorában az oviból, és az is kiderül, hogy dr. Kiss - Rigó László gyerekként hol találkozott Teréz anyával.

 

Néhány információ a műsorvezetőről:

Dicső Anikó

Név
. Dicső Anikó
Telefon: 30 - 471 90 93
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

TANULMÁNYOK:

1989-1995  SZTE  Bölcsész kar  történelem szak
1997-Circom Regionale Nemzetközi Televíziós Képzés
2001-SZTE Állam és Jogtudományi kar

SZAKMAI TAPASZTALATOK:

1995-2005  
KAPOS TV és RÁDIÓ  szerkesztő-riporter
REUTERS' Hírügynökség   tudósító
DUNA TV tudósító
NAPKELTE  riporter
Szegedi Városi TV  szerkesztő-riporter-műsorvezető
Vásárhelyi TV főszerkesztő
2000 városmarketing vezető  Hódmezővásárhely
Szeged TV szerkesztő-riporter-műsorvezető
2003 Makó Városi TV ügyvezető igazgató
BLIKK tudósító
Dicső Produkciós Iroda  ügyvezető
2006-TR-SLS Kft. TR- Sound-Light & Stage Kft. marketing igazgató
KÁVÉSZÜNET PRODUKCIÓ - produkciósvezető

NYELVTUDÁS:   angol  felsőfok

ÉRDEKLŐDÉSI KÖR : ezoterika, kutyák, lovak, úszás, vizisí, Forma-1

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés